Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

şeb lambası olarak kullanıldığı durumlarda vasatın havasını ve nemini dengeleyerek gamsız nefes düzenınmasını sağlayan tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun standardını arttırır.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu üzere natürel tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, kucakine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle uçukçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda platformın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Tuz lambası içerisinde bulunan ampul yardımıyla tuzun rutubet emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların sağlamlıklı rutubet dengesine ulaşmasını esenlamaktadır.

Alerji ve astım üzere durumlarda dahi destekleyici tesirleri olduğu biliniyor. Tabii hakeza ağır ve kronik bir rahatsızlığınız var ise tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce mutlaka doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizden yolırlatması.

Haberturk.com versiyon sayfalarında değerlendirme fail her okur, fevkda tamlanan kuralları, sitemizde yayınlanan Yararlanma Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve ikrar etmiş sayılır.

Bu nesnelerin tasarrufı, mekanın farklılığına ve aydınlatma aracı ihtiyacına rabıtlı olarak değişiklik gösterir. İnsan sağlamlığı dâhilin yararlı olan menfi iyonların salınımını gerçekleştirerek ambiyans standardını artırmasından dolayı ev içinde ve ofis gibi alanlarda bütün odalar bağırsakin kullanıma uygundur. Astım üzere teneffüs yolu rahatsızlıkları mevcut kişilerin daha sükûnet bir şekilde dem allıkıp vermesine yardımcı olabilir. Çalışma odaları ve meslekyerleri gibi mekanlarda kullanıldığı durumlarda mukteza olan konsantrasyonu sağlamlayarak mevcut uyanıklık dağınıklıklarının ortadan kaldırılmasında nispeten etkilidir. Yararlanma sonucunda koca performans bileğerlerine iye çhileışma imkanına iye olunmuş olabilir. Yetişgaraz yatak odası ve çocuk odalarında kayaç tuzu geceleyin lambası göreviyle bile kullanılabilir. Bu ammaçla kullanıldığı durumlarda uykunun henüz kaliteli ve erinç başüstüneğu, uzmanlarca maruz bilgiler arasındadır. Sağladığı faydalardan müstefit olmak üzere kullanımların dışında, süsleyici görünümünü evetşyalnız alanlarına çekmek ve farklı dekorasyonlar tesis etmek için da kullanıma uygundur. Dahil olduğu bütün alanlarda dem iktibas konusunda yarattığı rahatlık ve hastalık şikayetlerinde oluşturduğu tenakus ile ön plana tuz lambası çıkar. Hatta ürünlerin gün vakitlerinden çok gece vakitlerinde kullanılması tavsiye edilir.

Kendini rahatlık ve gailesiz hisseden bireyler işçiliklerini henüz kesik sürede ve henüz randımanlı bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının birlik etkileri birleştiğinde insanda odaklanma ve koca performansta çtuzakışma etkisi yapar.

Tam Verimlilik: Lambanın kullanıldığı kayranın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 saat tam kullanılmasını söyleyiş edilmektedir.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan bütün yorumların legal sorumluluğu yorumu karşılayıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

Tuz lambası hem tezyinî hem de sağlıklı bir ürün başüstüneğu yürekin yararlanma meydanı da bayağı ferahtir. çoğu kez oturma odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı tuz lambası için mecra odalarında da sıklıkla kullanılırlar. Gece lambası adına odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen kabil problemler evetşıyorsanız, yeniden bu problemlerın giderilmesi yerine saf tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz tuz lambası lambaları mutfaklarda oluşan bati dalamak kokularının giderilmesi yürekin bile kullanılabilir.

Tuz lambaları dâhilin ısıya dayanıklı ve uzun tuz lambası periyodik çaldatmaışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile unutmayın.

Boyutları, şekilleri ve renkleri tuz lambası değnöbetebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en makul olanı kolayca seçebilirsiniz.

Şayet oda yahut bulunduğunuz düzın kapı ve penceresi umumi olarak çıplak ise lambanın yaydığı olumsuz iyon kayran yaygınlediği dâhilin çok lüks hatırlı olmayacak ve rantabilite büyüklükı düşecektir.

Report this wiki page